Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Sant Quirze d'Olmells


Sant Quirze d'Olmells o d'Omells és una ermita pre-romànica fundada probablement entre els segles VIII i IX i reformada al segle XVIII quan es va construir la façana de llunetes de la nau, malhauradament avui en dia enderrocada. És una ermita d'una u amb absis de planta trapeizal, amb un arc triomfal de mig punt a l'entrada i de carcanyols i estreps molt acusats.
Actualment només es mantenen dempeus els murs laterals de la nau i la capçalera amb la volta original. En el mur meridional hi ha la porta pre-romànica, posteriorment tapiada. És d'un arc de mig punt amb petites dovelles força ben tallades.
Ubicada a Llers, a l'Alt Empordà, és dificil d'arribar-hi ja que està envoltada de vegetació. Es troba a migdia del Mas Oliveres i a ponent del Mas Molar, des d'on hi surt un camí rocallós que travessa el Rec de Palau (Rissec).
Fou descrita i donada a coneixer com a monument altmedieval l'any 1971.
Pels seus voltants s'han trobat fragments de ceràmica a torn íbero-romana.
He escollit aquesta ermita per participar en el LIBRE DE LES ERMITES que constarà d'un centenar de dibuixos i que s'editarà per l'àplec de Santa Anna a fi de contribuïr a la restauració de l'ermita de Santa Anna de Montornés (1370) que es troba a la parroquia de Barberà de la Conca al veïnat de Prenafeta, municipi de Montblanc.