Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

El pas d'una frontera. Homenatge a Walter BenjaminL'ESPERANÇA TRUNCADA

"El camí de l'exili, passar una frontera..... a més a més d'una pérdua, d'un deixar enrera també és una esperança, que en el cas d'en Walter Benjamin queda truncada de sobte per la mort."

Aquarel·la que participa a la Mostra de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Girona "el Pas d'una frontera", que s'ha exposat a Portbou dintre dels actes realitzats en la setmana Walter Benjamin i també al Castell de Sant Ferràn de Figueres.