Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Montserrat

Les muntanyes de Montserrat són màgiques i d'una gran energia telúrica. A principis de Juny, vaig estar-me una setmana fent repòs al Monastir de Sant Benet. Van ser uns dies d'un temps molt variable ja que tan aviat feia sol com plovia. Els canvis de llum eren espectaculars. Cada cop que aixecava els ulls del paper, el cel n'era un altre amb els nuvols corrent i canviant de formes, fent-me pensar en la fugacitat del temps i en la impotència de transmetre en un paper la grandiositat de la natura i els sentiments que em produïa.
Els apunts, fets des del bosquet i des de la cel·la del Monestir, són del "Cavall Bernat" i de les penyes dels voltants que són les que estan a sobre mateix de Sant Benet.