Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Amb ulls de donaAmb ulls de dona, és el títol de la I Exposició de Dones de Sant Feliu de Llobregat que tindrà lloc del 8 al 12 de Març a l'Atenu SantFeliuenc coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora.
Amb fa molta il·lusió que la Mª Antònia Cauhé m'hagui convidat a participar-hi. Ho faré amb un oli minimalista, "Gaia", la deesa grega de la Terra.