Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

A la crisi, planta-li caraA Empordoneses III, el tema d'enguany és Plantar-li cara a la crisi. Aquesta col·lectiva multidisciplinar, que té lloc a Figueres, aquest any incorpora la novetat de les perelles artístiques, ja que les obres plàstiques han d'anar acompanyades d'un escrit fet per un altre persona, que reflecteixi lo que li ha inspirat l'obra i el tema de la crisi en si.
He tingut la gran sort de compartir projecta amb l'Étienne Pagès, de que la seva prosa contundent acompanyi la meva tinta i estic segura de que quan la lleguiu, no us deixarà indiferents.

1 comentari:

amparo ha dit...

Una tinta esquisita. ¡Enhorabuena!