Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

VII BIENAL D'ART RIUDEBITLLES


ESTIU DE FOC, aquarel·la seleccionada a la VII BIENAL D'ART RIUDEBITLLES. Les obres seleccionades s'exposaran a les entrades de les cases del Barri Vell d'origen medieval de Sant Pere de Riudebitlles els dies 26, 27 i 28 d'Octubre. Un cop acabada la Bienal, les obres seleccionades s'exposaran a la Sala dels Trinitaris. Carrer de la Font, 43 de Vilafranca del Penedès. Del 9 de Novembre al 2 de Desembre del 2012

5 comentaris:

Tina Moriano ha dit...

Es fantástica Teresa, que pena no estar más cerca para poder ir!

Oñera ha dit...

Enhorabuena por la selección, Teresa.
¡Fantástica acuarela!
Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias Tina y Oñera, la verdad es que es una exposición en que he tenido la suerte de participar algunos años, es muy bonita y me hace mucha ilusión participar.

Floriana Quaini ha dit...

Ciaom
complimenti!
E' un lavoro di grande effetto dove puoi immergerti con gli occhi e con la mente e lasciarti andare...
Ciao, ciao, Floriana

Teresa Giménez Pous ha dit...

Muchas gracias Floriana por tus bonitas palabras