Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

La Banquisa

La banquisa és el gel marí que es forma en les zones oceàniques polars, malgrat semblar un desert sense vida, aquesta continua existint sota el glaç i es torna a manifestar en tot el seu explendor quan aquest es desfà en tornar el bon temps.
La banquisa, tècnica mixta sobre fusta, és l'obra amb que participo a l'exposició que tindrà lloc a Casa Empordà. Figueres del 12 al 31 de març

6 comentaris:

Tina Moriano ha dit...

Me gusta. Estas trabajando un montón ultimamente o, estás trabajando igual y subiendo al blog mas obra. Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Hola Tina,
Pasa que se han juntado cinco col.lectivas de golpe, suerte que hace tiempo que lo sé y me he podido dosificar....en este blog subo este tipo de cosas y claro ahora lo he hecho con más frequencia.
Gracias por estar ahí.

Oñera ha dit...

Pues muchas exposiciones y con cada obra me sorprendes más.
Enhorabuena Teresa. Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

No te sorprendas tanto Oñera, el Ayuntamiento de Figueres ha reconvertido el antiguo matadero en un espacio cultural. Se ha inaugurado con esta colectiva y el título de la exposición es: Sangre, recuperación, renovación....
A mi la sangre no me gusta, no soy violenta, así que me quedé con los conceptos de renovación y recuperación. Mis pensamientos me llevaron al Ártico y ya me tienes con cordones, blondas, puntillas, acrílicos y madera, montando una banquisa dentro otra caja de vinos.
La próxima, será una acuarela.
Un beso y mil gracias por estar siempre ahí.

M. Antònia ha dit...

Molt creatiu, igual que el d'Empordoneses.Felicitats.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gràcies. Han edtat uns dies de no parar, ara toca la calma.....