Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Perséfone

Fa 40 anys que el grup teatral Els Comediants es va instal·lar a Canet de Mar. Amb aquest motiu es celebra una exposició col·lectiva multidisciplinar que es podrà veure del 2 al 6 de juny.
Els Comediants tracten molt sobre el pas del temps en les seves obres i Perséfone n'és una d'ellas, aixó és el que m'ha mogut a fer aquesta aquarel·la amb que hi participo.

4 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Teresa: Ja saps com admiro el teu ART
Em faig seguidor del teu blog, amb
gran interès.
Ole! per les teves obres, sempre tant expressives

M. Antònia ha dit...

Mea culpa de no veure'l abans. M'agrada molt.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Fernando, gràcies per el que em dius i per passar-te per aquí.
Una abraçada.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Mª Antònia, la que fa temps que no hi passa soc jo.
Petons.