Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Obrim l'Odeon


Salvador Castellà i la Plataforma Odeon han estat els impulsors d'Obrim l'Odeon, acte reivindicatiu devant la passivitat en que ha quedat el projecte de recuperació d'aquest singular edifici com a Centre Cultural per Canet de Mar.
Dissabte dia 27, a l'Estudi Tenas 1694 és va inaugurar una Exposició Col·lectiva multidisciplinar on pintors, fotografs i esculptors comparteixen espai amb escriptors i músics tots ells donant suport a aquesta reivindicació.
La meva participació ha estat aquesta obra