Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Mediterrània


Mediterrània és l'aquarel·la amb que participo a la mostra Pinzell d'Or que es podrà veure al Museu de l'Aquarel·la de Llança fins el 16 de gener del 2011

3 comentaris:

entintades ha dit...

M'agrada molt aquest tros de mar i de cel, amb una composició arriscada per un horitzó molt centrat però que has resolt molt bé en els dos elements. Felicitats!

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gràcies entidades per les teves paraules. La veritat és que quan em vaig plantejar l'horitzó el vaig voler fer centrat precisament pel motiu que tu dius.
Una abraçada.

M. Antònia ha dit...

Molt bonic!