Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

RegalArt

Del 11 de Desembre al 7 de Gener al carrer dels Enginyers, 7 de Figueres hi ha un mercat d'art organitzat per la galerista Dolors Ventós i en el que part dels beneficis de les vendes seran per a la Fundació Altem.

Algunes de les obres de l'artista Pilar Farrés i també una mostra de les aquarel·les de petit format amb que hi participo.