Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Paralelo 40º/Meridiano 0º

Aquestes són algunes de les aquarel·les amb que he participat al certàmen Paralelo 40º/Meridiano 0º que ha tingut lloc a Castelló de la Plana en la V Edició de la Nit de l'Art.


Reflejos



Trigal






Tormenta




5 comentaris:

diego arias garcia ha dit...

Vaya tres acuarelas maravillosas, enhorabuena,teresa no se si te habrás dado cuenta que en mi blog hay una nota que explica como pegar el vídeo en tu blog, está en el pié de mi primera pagina, saludos.

M. Antònia ha dit...

M'agraden molt, et felicito!

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias por vuestras palabras a los dos. Diego, lo del video lo intentaré de nuevo, de momento ya me lo he mandado por correo, je, je.

entintades ha dit...

Molt xules aquestes aquarel·les. Gràcies pels teus comentaris!!

Aluisa ha dit...

Me encantan estas 3... Que fuerza :)
Aluisa