Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

LLERS. FIRA DE LES BRUIXES





Llers és conegut com a poble de bruixes. Enguany,demà, coincidint amb el solstici d'estiu, s'hi fa la primera Fira de Bruixes i del Compte Estruga, primer vampir de que es té coneixença a Catalunya. De l'època ve la frase "aixó porta mala estruga".
En aquesta fira hi participen diverses entitats i associacions del poble i alguns veïns.
Hi participo amb una parada de "dibuixos esbojarrats" com el que he penjat de mostra

2 comentaris:

Oñera ha dit...

Está muy bien esa pintura, Teresa. Me gusta la combinación de texturas.
Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias Oñera. Resulta que la feria se hacia en mi calle, la calle adyacente y la plaza. Más que una feria de arte era una feria-fiesta y puse el tenderete en el portal de casa. Todo lo que llevaba eran "dibujos alocados" que me parecieron adecuados al tipo de festejo.
Un abrazo.