Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Empordà



Avui s'inaugura al Castell de Sant Ferràn de Figueres una exposició sobre paisatges de l'Empordà de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Girona- La meva participació és aquesta aquarel·la.

7 comentaris:

Tina Moriano ha dit...

Muy buena Teresa,

Oñera ha dit...

Que buena acuarela, Teresa. Me encanta como tratas el color.
Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Hola Tina y Oñera. Gracias a los dos por pasarse por aquí y compartir este espacio.

Sadeu ha dit...

hola Teresa, me gusta como has relacionado las dos mitades del cuadro : )

Teresa Giménez Pous ha dit...

Hola Sadeu, gracias. Esa era mi intención, dar un toque unificador a las dos partes.

M. Antònia ha dit...

Avui he deixat el meu rastre per aquí en els posts anteriors, també m'agrada aquesta. Veig que aquesta tardó estàs molt productiva i amb èxit. Et felicit-ho

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gràcies M. Antònia. Això de pintar va a bitzagades.