Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Autour du Maître de Cabestany

Amb la Pilar Farrés, una de les artistes participants.

Autour du Maître de Cabestany és una exposició col·lectiva multidisciplinar amb creacions plàstiques inspirades en l'Obra del Mestre de Cabestany per les Journées Européennes du Patrimoine. Es podrà veure del 7 de setembre al 6 d'Octubre a l'Espace des Arts. Rue des Ecoles. Le Boulou (France)

4 comentaris:

Oñera ha dit...

Hola Teresa. No sé porqué se me pasaron sin ver tus últimos post.
Como más vale tarde que nunca, te deseo suerte en todos tus proyectos.
Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias Oñera, es que son tantos blogs que se acumulan y hay épocas en que no se alcanza a todo.

Un abrazo.

Floriana Quaini ha dit...

Ciao,
peccato che si vedano poco, ma le due immagini dei tuoi lavori insieme a te che le accompagni in quella stanza (penso sia una sala espositiva), con quei colori, mi hanno proprio emozionato.
Trovo l'insieme bellissimo!
Ciao, ciao, Floriana

Teresa Giménez Pous ha dit...

muchas gracias FLoriana por tu comentario.
Abrazos