Dades personals

La meva foto
Barcelona, Spain
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Les Carboneres

La platja de les carboneres és l'aquarel·la amb que participo a l'exposició que tindrà lloc del 11 al 28 d'Octubre al Museu de l'Aquarel·la de Llançà amb motiu de la celebració dels 20 Anys de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Girona. Posteriorment, aquesta exposició es podrà veure del 23 de Novembre al 21 de gener del 2013 a la Casa de Cultura de la Diputació. Girona Aquarel·la amb paper Arches 35 X 50

5 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Bonica obra. A veure si puc observar-la en viu

Oñera ha dit...

Impresionante vista del acantilado. Me encanta esta acuarela, Teresa.
Suerte en la expo. Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Mª Antònia, a veure com queda l'exposició. De la teva només he vist la foto.
Gràcias Oñera, estuve por ahí haciendo fotos y bocetos y la verdad es que daba un poco de miedo resbalar ya que soy un poco pato.

Félix de Piñera ha dit...

Muy bonita .

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gràcias Felix.